آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو
آموزش افزونه wpml + سایت های بین المللی طراحی کنید

آموزش افزونه wpml + سایت های بین المللی طراحی کنید

آموزش افزونه wpml به شما عزیزان کمک میکنه که سایت های بین المللی را طراحی کنید.

آموزش افزونه wpml

یکی از کار هایی که برای بالا بردن بازدید سایت و بین المللی کردن وبسایت می توانید انجام بدید چند زبانه کردن سایت وردپرسی می باشد. شاید دیده باشید در وبسایت هایی که وارد می شوید هم می توانید آن  طراحی سایت را با زبان های مختلفی مثل فارسی و یا انگلیسی دیدن کنید. این کار کمک بزرگی به بازار های اینترنتی خواهد کرد که مشتریانی از خارج از کشور نیز داشته باشند.

همان طور که می دانید اینترنت جهانی است و شما از خانه خودتون هم می توانید با اینترنت به سراسر جهان دسترسی داشته باشید و چه چیزی از این بهتر که فروشگاه شما مشتریان خارجی نیز داشته باشد. پس باید یاد بگیری وبسایت خودتو به چند زبان مختلف طراحی کنی…

حالا این ها را هم گفتم درست ولی اسمش سخته آموزش افزونه wpml در اصل کار زیادی نباید بکنی و این کار به صورت خودکار روی وبسایتت انجام خواهد شد پس سختش نکنید از همین الان برای خودتون. فقط کافیه افزونه WPML را درون وبسایت وردپرسی خودتون نصب کنید و با روش هایی که ما می گوییم این افزونه را پیکر بندی کنید که به صورت خودکار ترجمه ها روی وبسایت انجام بشه. لازم به ذکر است که این افزونه بیش از 40 کشور را درون خود پشتیبانی خواهد کرد.

مراحل چند زبانه کردن سایت وردپرسی

برای آموزش افزونه wpml ابتدا باید از وبسایت خودتون بک آپ و پشتیبانی تهیه کنید و این موضوع را هیچ موقع فراموش نکنید که قبل از انجام دادن هر کاری روی وبسایت خودتون باید باید از وبسایت یک پشتیبان بگیرید. چون ممکنه به مشکلاتی بر بخورید و اگر شما بکاپ داشته باشید خیلی راحت می توانید به گذشته بر گردید و هیچ مشکلی نداشته باشید پس کاری کنید که این موضوع پشتیبان گیری از وردپرس آویزه گوشتون بشه.

خب خب سریع بریم سراغ مبحث اصلی مقاله امروز آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو یعنی آموزش چندزبانه کردن سایت وردپرسی اول از هرچیزی شما عزیزان باید افزونه WPML را از قسمت پیشخوان وردپرس خودتون و از قسمت افزونه و افزودن به وبسایت خود نصب کنید و بعد از اون هم فعال کنید. حال اگر یاد نگرفتید افزونه های وردپرسی را بر روی وبسایت خودتون نصب و فعال کنید می توانید از مقاله آموزش نصب افزونه وردپرس کمک بگیرید.

نحوه فعال سازی افزونه WPML

در اول کار این افزونه از شما می خواهد که زبان پیشفرض و فعلی سایت خودتون رو طبق تصویر زیر مشخص کنید.

آموزش چند زبانه کردن سایت وردپرسی
آموزش چند زبانه کردن سایت وردپرسی

در مرحله بعد باید انتخاب کنیم که چه زبان هایی را می خواهیم سایتمون پشتیبانی کنه و هر کدوم را که خواستید تیک گزینه رو بزنید اما این را در نظر داشته باشید که حالا هم برای آموزش افزونه wpml همه را انتخاب نکنید و زیاده روی نکنید نهایتا دو یا سه زبان برای وبسایت ها کافیه.

آموزش چند زبانه کردن سایت
آموزش چند زبانه کردن سایت

حال می توانید مشخص کنید که کاربر شما در کجای سایت بتونه زبان های خودش را انتخاب کنه مثلا می توانید از سویچ های هدر و یا فوتر و در بخش ابزارک و سایدبار انتخاب کنید همچنین در این بخش نیز می توانید مشخص کنید که این زبان ها در اول فهرست نمایش داده بشه یا در آخر فهرست شما و در لیست کشویی و یا کنار هم قرار بگیرند و کلی از امکانات ظاهری دیگه مثل اینکه نام و پرچم کشور و هر کدام را که شما می خواهید را نشان بده.

طراحی سایت چندزبانه
طراحی سایت چندزبانه

دیگه داریم به بخش های آخر پیکربندی افزونه wpml و چند زبانه کردن سایتمون میرسیم که وقتی شما انتخاب کردید در کجا و به چه شکل در وبسایت شما این قابلیت نشان داده شود به صفحه ای ارجاع داده میشید توی این صفحه باید گزینه Don’t send this information and skip compatibility alerts را کلیک کنید و بریم برای قسمت آخر خودمون که روی تمام کلیک کنید و کار را به پایان برسید.

سایت چند زبانه
سایت چند زبانه

ترجمه محتوا با آموزش افزونه wpml

اگه یادت باشه در بالای مقاله آموزش افزونه wpml هم بهتون گفتیم که این افزونه به صورت خودکار می تونه ترجمه محتوا های شما را در سایت با توجه به زبان هایی که فراخوانی کرده اید انجام بده اما باید توجه کنید که این کار را من توصیه نمی کنم چون به هر حال اشتباهاتی در ترجمه خودکار وجود دارد و باید حتما حتما این کار را به طور دستی انجام دهید و یا به دست یک تیم مترجم بسپارید اگر می خواهید کارتون حرفه ای تر انجام بشه.

وقتی کنار هر محتوایی از سایتتون برید میبینید که یک علامت + در کنار اون بهتون نمایش داده می شه که از اون طریق می توانید محتوا را با توجه به زبانی که می خواهید ترجمه کنید بگذارید و تمام.

blank

اما خب برای این کار یک راه دیگه ای هم داریثد و چون ما قصد داریم همه راه ها را آموزش بدیم که دیگه همین یدونه مقاله براتون کافی باشه باید همه را بهتون بگم و شما هم اگر قصد دارید طراح سایت حرفه بشید باید یاد بگیرید.

شما می توانید محتوا ها را با استفاده گزینه مداد و یا ویرایش کنید که در کنار سایدبار هر محتوا بهتون یک باکسی نشون میده که می توانید از آن تریق علامت زبان مورد نظر خودتون را کلیک کنید و محتوای ترجمه شده را قرار بدید و یا این که از گزینه duplicate می توانید استفاده کنید که یک صفحه با زبانی که می خواهید اضافه میشه به سایتتون و فقط کافیه متن ها را به طور ترجمه قرار بدید.

این یعنی اینکه همان صفحه ای که مثلا با زبان فارسی درست کرده اید براتون ایجاد میشه و شما برید و محتوا ها را به زبان انگلیسی بگذارید و فقط متن ها را تغییر بدید و طراحی ها به همان شکل باقی خواهد ماند.

توجه کن به این نکته تا نری کاری رو انجام بدی متوجه آن نخواهی شد و برو تو دل کار و همزمان مقاله ما را هم بخوان و انجام بده فقط در این صورت هستش که می تونی یاد بگیری. اگه فقط بخوای بخونی که نمیشه باید عمل کنی.

blank

مدیریت ترجمه ها در آموزش افزونه wpml

خب خب بعد از این که داشتید افزونه را پیکر بندی می کردید باید انتخاب کنید که ترجمه به دست خود افزونه باشد یا خیر دستی می خواهید این کار را انجام دهید وقتی که به طور دستی را انتخاب کنید فایلی به نام مدیریت ترجمه ها نیز به وردپرس و افزونه شما اضافه خواهد شد. که اگر روی آن کلیک کنیم به صفحه ای رجوع داده خواهیم شد.

blank

blank

و بعد از آن مراحل زیر را طی خواهیم کرد:

  • از قسمت فیلتر ها می توانید محتوایی که برای ترجمه می خواهید را انتخاب کنید.
  • زبان هایی که برای ترجمه نیاز به آن دارید را انتخاب می کنید.
  • و در آخر برای آموزش افزونه wpml به سبد ترجمه اضافه خواهید کرد.

و دیگه باید ارسال برای ترجمه را بزنید و یکی یکی کلمه های ترجمه آن محتوا را بنویسید.

ترجمه برچسب ها و دسته های محتوا با wpml

این افزونه قابلیت های خیلی خوبی به ما می دهد که ما حاضریم آن را در وبسایت خودمون برای آموزش وردپرس استفاده کنیم که بدون شک می توانیم بگوییم بهترین افزونه چند زبانه کردن وبسایت می باشد. حال این افزونه در اینجا به ما این امکان را می دهد که دسته ها و یا حتی برچسب های خودمون را نیز ترجمه کنیم و به زبان های دیگر تبدیل کنیم.

برای این کار باید وارد پیشخوان وردپرس خودتون بشید و از قسمت افزونه چند زبانه wpml ، گزینه Taxonomy Translation را بزنید و بعد از آن در آن صفحه هم روی Taxonomy هایی که می خواهید را انتخاب کنید و روی کلید + بزنید و این کار را به راحتی انجام دهید.

blank

ترجمه فهرست و منو ها با wpml

خود وردپرس برای آموزش افزونه wpml از قبل فکرایی کرده و نیازی به چیز خاصی نداریم چون خود وردپرس از سیستم پیشرفته منو ها و فهرست ها استفاده می کند و برای این کار وقتی شما از افزونه wpml برای ترجمه وبسایت استفاده می کنید وقتی از قسمت پیشخوان وردپرس خودتون وارد قسمت نمایش و بعد از آن فهرست ها بشید می تونید منو های خودتون را تماشا کنید که کنار هر منو علامت + هست که بازدن روی این کلید می توانید منو ها و فهرست های وردپرسی خودتون را نیز ترجمه کنید دقیقا همانند تصویر زیر.

blank

افزونه WPML

حتی باید بدونی که شرکت وبسکو، سایت های زیادی برای خارج از کشور ایران حتی با این افزونه محبوب درست کرده است. اگر شما عزیزان قصد راه اندازی وبسایت های چند زبانه را داریم و می خواهید سایتتون بین المللی باشه، میتونی این افزونه را به خوبی یاد بگیری و کارت را حرفه ای تر از قبل ادامه بدی.

راستی میتونی از خدمات طراحی سایت اصفهان وبسکو هم استفاده کنی که ما سایت های شما را با بالاترین کیفیت طراحی خواهیم کرد.

کلام آخر آموزش افزونه wpml

بعضی وقت ها ما نیاز داریم برای بعضی از کسب و کار ها به جز زبان فارسی مثلا از زبان های انگلیسی و عربی نیز استفاده کنیم خب این قابلیت را وردپرس با افزونه wpml به ما میده البته که افزونه های دیگری هم هستند که فعلا در حال حاضر ما همین افزونه را بهتون پیشنهاد می کنیم که همانطور که در مقاله آموزش افزونه wpml گفتیم می توانید به راحتی کانفیگ این برنامه را بر روی سایت خود انجام دهید و نصب کنید.

حال که این افزونه در وبسایت شما نصب شده دیگه کار خیلی راحته و می تونید تمامی محتوای سایت خود را ترجمه کنید و به زبان های دیگه هم در سایتتون بارگذاری کنید و تمام.

اگه خوشت اومد از این مقاله مفید حتما نظرتو در زیر این مقاله بهم بگو.

آنچه در این مطلب میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مطلب:
جستجو کردن