آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو

آموزش جامع طراحی سایت بدون کدنویسی با المنتور

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟ وردپرس چه کاربرد هایی دارد؟ این دو سوال جز سوالاتی است که  برای افرادی که می خواهند وارد حوزه طراحی سایت شوند از ما می پرسند. در ادامه ی این مقاله به این دو سوال به صورت کامل و واضح توضیح داده ایم در خواندن مقاله ی وردپرس با ما همراه باشید. بیشتر […]

99 درصد رضایت

هدف ما رضایت شماست

blank

ضمانت بازگشت وجه

مشروط به عدم پشتیبانی

blank

پشتیبانی فوق سریع

سریع ترین پشتیبانی ایران

blank

خرید و دانلود آنی

پروسه خرید آسان

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟ وردپرس چه کاربرد هایی دارد؟ این دو سوال جز سوالاتی است که  برای افرادی که می خواهند وارد حوزه طراحی سایت شوند از ما می پرسند. در ادامه ی این مقاله به این دو سوال به صورت کامل و واضح توضیح داده ایم در خواندن مقاله ی وردپرس با ما همراه باشید.

بیشتر افرادی که می خواهند یک سایتی را طراحی کنند و یا به تازگی وارد این حوزه کاری شده اند و می خواهند این مهارت را یاد بگیرند احتمالا با نام وردپرس روبه رو شده اند و این نام را شنیده اند. وردپرس را می توان به معنا های زیادی تعریف کرد ولی ما در این مقاله می خواهیم وردپرس را به زبان ساده برای شما تعریف کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سایت ساز است که از طریق وردپرس شما می توانید با صرف هزینه ی بسیار پایین و خیلی راحت و همچنین در محدوده زمانی کم صاحت وب سایت شخصی خود شوید و آن ر طراحی کنید.

خوشبختانه امروزه افراد کمی هستند که مزایای داشتن وب‌ سایت برای بالا بردن  و یا راه ‌اندازی کسب‌ وکار خود نداند. بیشتر ما می‌دانیم که برای گسترش کسب ‌وکار خود یا با راه‌اندازی یک وب ‌سایت می‌توانیم به درآمدی بالا، دست پیدا کنیم اما اغلب دچار این ترس هستیم که هزینه راه‌اندازی یک وب ‌سایت تا چه حد می‌تواند گران و سنگین باشد که خوشبختانه با وجود سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس این کار کاملاً شدنی و امکان‌پذیر است و شما می توانید به راحتی کار خود را شروع کنید و از آن درآمد بالایی کسب کنید.

وردپرس چیست؟

برای طراحی سایت فروشگاهی در اصفهان سیستم های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که بعضی از آن ها نسبت به بقیه برتری هایی دارند. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب­‌ها و پوسته­‌های بسیار متنوع است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می­‌گیرد، شما با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه‌­نویسی می‌­توانید سایت خود را راه‌ اندازی کنید.

این نکته را در نظر داشته باشید که دو روش برای ساختن یکک سایت وجود دارد که شما به دلخحواه می توانید هر یک از روش ها را که می خواهید انتخاب کنید.

  • روش اول: سیستم های مدیریت محتوا (CMS)
  • روش دوم: طراحی و برنامه نویسی

سیستم مدیریت محتوا وردپرس چیست؟ (CMS)

همان طور که در موارد بالا گفته شد سایت ها برای مدیریت به دو دسته تقسیم می شوند. یکی از آن ها سایت های استاتیک و دیگری سایت های دینامیک یا پویا. سایت های استاتیک و یا ایستا معمولا با زبان های css  و Html نوشته و ایجاد می شوند و قیمت کمتری نسبت به سایت های داینامیک و یا پویا برای ساخت دارند. اگرشما هم می خواهید فرق بین سایت های استاتیک و داینامیک را بدانید ادامه مقاله وردپرس چیست؟ را بخوانید و با ما همراه باشید.

سیستم مدیریت محتوا وردپرس چیست؟
سیستم مدیریت محتوا وردپرس چیست؟

همچنین برای راه اندازی وب سایت می توانید توسط نرم افزار ها و برنامه های مختلفی سایت خود را راه اندازی کنید. در علم طراحی و راه اندازی وب سایت برای پیاده سازی یک وب سایت باید کد هایی نوشته شود. برای مثال در زبان HTML برای اینکه بخواهید یک تصویر را در یک صفحه وب قرار دهید باید کد img src را در کد ها بنویسید.

سایتی که با سیستم‌های مدیریت محتوا ایجاد می‌کنید در واقع همان سایت‌های داینامیک یا پویا هستند. اگر درزمینه‌ ی طراحی سایت مبتدی هستید و قصد دارید یک وب ‌سایت ایجاد کنید پیشنهاد می‌کنیم که از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده کنید، چرا که طراحی و برنامه ‌نویسی سایت بسیار وقت‌ گیر و هزینه ‌بر است.

سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا یا همان Content Management System) CMS) یک سیستم نرم‌ افزاری مدیریت محتوای تحت وب است که شما با استفاده از این سیستم نرم‌ افزاری می‌توانید محتوا سایتتان مانند متن، فیلم ، تصویر و هر چیز دیگری را مدیریت کنید و بر آنها نظارت داشته باشید. با استفاده از این CMS می‌توانید بدون دانش برنامه‌نویسی از صفر تا صد یک سایت را راه‌اندازی کنید، همچنین بدون نیاز به تغییر کدهای برنامه ‌نویسی شده سایت به سایتتان محتوا اضافه کنید و محتوا را به ‌راحتی مدیریت کنید.

از ویژگی‌‌های CMSها می‌توان به ویرایش راحت و سریع مطالب، ویرایش قدرت مند صفحه‌های سایت، دسته ‌بندی مطالب، صرفه‌ جویی در زمان، پشتیبانی مطمئن و سفارشی‌سازی اشاره کرد. از سیستم‌ های مدیریت محتوای محبوب و پرطرفدار می ‌‌توان به WordPress, Joomla, Drupal اشاره کرد.

مزایای استفاده از سیستم مدیریت محتوا

  • یکی از مهم ترین مزیتی که سیستم مدیریت محتوا دارد هزینه ی پایین آن می باشد برای مثال سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا، دروپال به‌صورت رایگان و اپن سورس (منبع باز) ارائه می‌شوند و تنها هزینه‌ی آن‌ها مربوط به افزونه‌ها یا پلاگین‌هایی است که برای اضافه شدن امکاناتی به سایت خود مجبور به خریداری آن‌ها هستید وگرنه هزینه ی خود سیستم مدیریت محتوا هزینه ی کمی می باشد.
  • سفارش سازی وب‌سایت از دیگر مزایای cmsها است که این قابلیت باعث می‌شود که حتی یک شخص بسیار مبتدی هم بتواند وب‌سایت خود را به‌دلخواه طراحی کند و هیچ مشکلی نداشته باشد.
  • راحتی استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا از دیگر مزایای آن است به‌طوری‌که شما بدون نیاز داشتن به مهارت کد نویسی به‌راحتی می‌توانید وب‌سایت خود را بروزرسانی کنید.
  • صرفه‌جویی در هزینه و زمان به‌دلیل اینکه هزینه‌ای صرف برنامه‌نویسی و کد نویسی نمی‌شود.
  • قابلیت انعطاف‌پذیری بسیار بالا
  • cmsها این امکان را به مدیران سایت خود می‌دهند که سطوح دسترسی کاربران را کنترل کنند و مدیریت محیط کاربری خود را به عهده داشته باشند.

یکی از سیستم های مدیریت محتوایی که بسیار پرطرفدار و محبوب است وردپرس نام دارد این سیستم مدیریت محتوا تمرکز خود را بر روی استاندار های وب و زیبایی های ظاهری وب سایت و توسعه و تکامل وب سایت گذاشته است. یکی از کاربرد های مهم این سیستم مدیریت محتوا ساخت و راه اندازی انواع سایت ها است.

مدیریت سایت بدون پنل مدیریت محتوا

خوشبختانه منابع فارسی مانند مجموعه ی وبسکو وجود دارند که با فعالیت در زمینه سیستم مدیریت محتواو یا همان وردپرس  این امکان را برای شما فراهم کرده‌اند تا با آموزش در این زمینه بتوانید سایت‌های قدرتمندی را به وجود بیاورید و از طریق همین سایت هایی که می سازید درآمد بالایی هم کسب کنید..

ناگفته نماند که با توجه به این‌که این سایت‌ها بدون پنل مدیریت یا نرم‌افزارهای مدیریتی مانند وردپرس هستند، شما برای اینکه بتوانید کوچک‌ترین تغییری در سایت خود ایجاد کنید باید به طراح وب مراجعه کنید تا تغییرات را برای شما اعمال کند که این موضوع علاوه بر وقت‌گیر بودن هزینه زیادی نیز برای شما به همراه دارد.این کار را با نرم‌افزارهای مختلف مانند Adobe Dreamweaver یا نرم‌افزار Frontpage انجام می‌شود. اما برای مدیر یت شرکت یا یک بنگاه ‌دار اصلاً این کار جالبی نبوده، که با این کدها و نرم‌افزارها سروکله بزنند و یا بدتر از آن نمی‌شود برای درج یک مطلب یا محصول یا خبر جدید یک صفحه جداگانه طراحی و کد نویسی کرد. این‌گونه بود که cmsها یا سیستم‌های مدیریت محتوا وارد عرصه وب شدند.

چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟

شاید این سوال خیلی از شما باشد. در پاسخ به این سوال می توان گفت که به دلیل اینکه شما با استفاده از وردپرس می توانید بدون کد نویسی و هیچ تخصصی سایتی که می خواهید را راه اندازی کنید و نگرانی بابت کد نویسی های زیاد نداشته باشید. یکی دیگر از ویژگی های وردپرس این است که شما می توانید در کمترین زمان این سیستم را یاد بگیرید و از آن کسب درآمد کنید. چرا که استفاده از این سیستم کاملا راحت و آسان است. همچنین با استفاده از وردپرس دیگر شما نیازی نداری که فردی را برای پشتیبانی از سایتتان استخدام کنید و خودتان به تنهایی می توانید تمامی کار های مربوطه را انجام دهید و سایتتان را مدیریت کنید.

درصورتی‌که بخواهید برنامه‌نویسی سایت و طراحی وب را آموزش ببینید نیازمند صرف هزینه و زمان بسیار زیادی هستید. بنابراین با استفاده از سیستم‌­های مدیریت محتوا شما قادر خواهید بود سایت‌های داینامیک (پویا) را با صرف کم‌ترین هزینه و پایین‌ترین زمان راه‌اندازی کنید. اما چرا وردپرس؟ وردپرس بهترین و پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوای جهان است و البته از همه مهم‌­تر رایگان بودن وردپرس است. سایت‌های بزرگی همچون فیسبوک و CNN از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند.

دلیل محبوبیت وردپرس چیست؟

وردپرس به دلیل دلایلی مانند رایگان بودن، طراحی بسیار راحت و آسان، جعبه ابزار قدرت مند، انعطاف پذیری بالا، بروزرسانی دائمی، نیاز نداشتن به کد نویسی، بسیار پر طرفدار و محبوب است. به طوری که بیش از 60 میلیون وب سایت با وردپرس طراحی شده اند.

همچنین نگاهی به نمونه قرارداد طراحی سایت بیندازید…

با وردپرس چه سایت‌هایی را می‌توانیم راه‌اندازی کنیم؟

  • سایت آموزشی
  • بلاگ
  • وبسایت شخصی
  • فروشگاه اینترنتی
  • سایت آموزشی
  • وب سایت کاریابی
  • وبسایت معرفی کسب‌وکار شما (خدماتی)
  • نمایش رزومه
  • سفارش پروژه و نمایش نمونه‌کارها
  • سایت پادکست
  • سایت خبری
  • سایت شرکتی و بیزنسی
  • سایت ویدیو آنلاین
  • سایت موسیقی آنلاین
  • انجمن و فروم‌های تخصصی
تاریخچه وردپرس چیست؟
تاریخچه وردپرس چیست؟

تاریخچه وردپرس چیست؟

wordpress در 27 می سال 2003 توسط مت مولنوگ عرضه شد. این نرم‌افزار در ابتدا به‌طور گسترده از سمت وبلاگ نویسان مورد استقبال قرار گرفت. بعد از گذشت مدتی این پروژه توسعه داده شد و به‌صورت یک برنامه منبع باز و رایگان در اختیار همه قرار گرفت و همان‌طور که قبل‌تر توضیح دادیم وردپرس با یک جامعه فعال به ‌صورت کاملا خودجوش برای توسعه وردپرس تلاش می‌کنند.

طراحی سایت با وردپرس

تا این قسمت از مقاله ی وردپرس متوجه شده ایم که برای راه اندازی یک وب سایت سیستم های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که بعضی از آنها نسبت به بقیه ی برتری هایی دارند. همچنین وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا تشکیل شده از قالب ها و پوسته های بسیار زیاد و متنوع است که به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد. شما با استفاده از این سیستم می توانید بدون داشتن مهارتی در برنامه نویسی و طراحی سایت، سایت خودتان را راه اندازی کنید و از این راه درآمدی داشته باشید.

مهارت برنامه‌ نویسی از مواردی است که افراد فکر می‌کنند بدون داشتن این مهارت قادر نیستند فعالیتی در اینترنت داشته باشند اما سیستم مدیریت محتوا این امکان را به افراد داده است که بدون نیاز به پیش‌زمینه ای در مورد برنامه ‌نویسی بتوانند به آسانی کسب ‌‌‌وکار اینترنتی خود را راه بیندازند، البته این سیستم برای افرادی که قابلیت برنامه‌نویسی نیز دارند مناسب است و کاربران می ‌توانند با کدنویسی هرگونه شخصی ‌سازی را در وب ‌سایت خود انجام دهند و صاحب یک وب‌سایت حرفه‌ای شوند. حتی اگر مهارت کدنویسی نداشته باشید و قصد داشته باشید یک ویژگی یا امکان را به وب‌سایت خود اضافه کنید می‌توانید آن را به دست یک برنامه نویس بسپارید تا این کار را به راحتی برای شما انجام دهد.

یادت نره برای طراحی سایت نیاز به مقاله هاست چیست دارید…

امنیت وردپرس

وقتی که ما که به فکر طراحی سایت و اجرای آن برای کسب ‌وکارمان هستیم مهم‌ترین نکته امنیت سایت است، که به آن اهمیت زیادی می‌دهیم. به همین دلیل هرگاه به دنبال یک سیستم مدیریت محتوای خاص می‌گردیم که سایت خود را با آن طراحی و اجرا کنیم. سیستمی را انتخاب می‌کنیم که بتوان با آن امنیت سایت خود را بالا برد. متاسفانه بسیار از طراحان و توسعه‌دهندگان سایت بر این باورند که ورد پرس سیستمی امن نیست که البته این یک باور غلط است. هنگامی‌که می‌خواهید امنیت وردپرس را بررسی کنید باید یک پایه‌ی محکم را بنا کنید.

اثبات شده در بین سایت‌های معتبر

بیشتر سایت‌های دنیا از وردپرس استفاده می‌کنند. طبق آخرین آمارها بیش از40% از سایت‌های جهان از وردپرس استفاده می‌کنند که این آمار خوبی است و نشان‌دهنده محبوبیت و پرطرفدار بودن این سیستم مدیریت محتوا در بین سایت‌های جهان است. از سایت‌هایی که از وردپرس استفاده می‌کنند، می‌توان از وبلاگ فیسبوک و سایت AngryBirds و Google Ventures و سایت کوکاکولا و NY Times نام برد. وردپرس بیش از 13 سال است که در حال فعالیت بوده و تا امروز بیش از ۵۰ میلیون وب‌سایت از وردپرس استفاده می‌کنند و در این زمینه موفق ترین هستند. در این مقاله سعی کر ده ایم که تمامی نکاتی که راجب وردپرس می باشد را به شما بگوییم تا شما هم اطلاعاتی در این باره کسب کنید و از این اطلاعات در کارتان استفاده کنید.

ته این بازی برنده ماییم هستی؟؟؟
در اینجا شما می تواننید با کارشناسان وبسکو تماس برقرار کنید...
جلال اسحاقیان

جلال اسحاقیان: برنامه نویس و مدیر وبسکو

سابقه بیش از 500 سایت وردپرسی...

ما اینجاییم که بروز ترین و استاندارد ترین آموزش ها را در اختیارتان قرار بدهیم. تمام سعی و تلاش تیم وبسکو، موفقیت شما عزیزان می باشد. موفقیت شما باعث پیشرفت ماست پس می کوشیم تا با هم دیگر، دست توی دست هم پیشرفت کنیم.

CATEGORY

خدماتــــــ وبسکو

Webesco Services

blank
طراحی سایت
blank
ادمین اینستاگرام
blank
خرید هاست
blank
سئو و بهینه سازی سایت
blank
گواهینامه SSL
blank
تولید محتوا
ARTICLES
آخرینـــــــ مطالب

our recent articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن

نیاز به مشاوره رایگان داری؟

فرم زیر را پر کن تا کارشناسان متخصص وبسکو باهات تماس بگیرند