آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو

پلاگین ها

پلاگین ها امروزه بخش جدایی ناپذیره نرم افزار ها و برنامه های کامپیوتری هستند.

افزونه چیست؟
افزونه چیست؟

 پلاگین ها آنزیم های تکنولوژی هستند!

پلاگین‌ ها که امکان دارد شما آن‌‌ها را با نام افزونه ها بشناسید، در واقع  بخش جدایی ناپذیر از برنامه‌‌‌های کامپیوتری، علی‌الخصوص در حوزه وبگردی و تولید محتوا در اینترنت هستند. چرا که این ابزارها بوجود آمده اند تا اطمینان حاصل کنند که ما در برآوردن نیاز‌‌های اساسی‌‌ خود ، از مشاهده اسناد گرفته تا تماشای فیلم و یا اجرای گیم و بازی های یارانه ای، با مشکلی مواجه نخواهیم شد.

 در این مقاله سعی می کنیم تا با برسی ماهیت و یا کاربرد افزونه‌ها در دنیای کسب و کار دیجیتال، شما را با اینگونه از آنزیم های تکنولوژی آشنا نماییم.

منظور از افزونه چیست؟؟!!

 (Plug-in) یا (Add-on) مولفه ای نرم افزاری است که قابلیت مشخصی را به یک برنامه کامپیوتری موجود اضافه می‌‌ نماید و خب به تنهایی خود  کاربرد خاصی ندارد. به عنوان نمونه، وقتی شما قصد دارید تا ویدئوی موجود در وبسایت آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو را تماشا کنید، ممکن است به یک افزونه نیاز داشته باشید. درصورتی که افزونه مورد نظر را بر مرورگر خود نصب نداشته باشید، مرورگر شما قادر به تشخیص اینکه چطور آن ویدئو را اجرا کند، نخواهد بود.

پلاگین ها در لغت، به معنای افزایه (مولفه ای که ویژگی خاص را به یک سامانه بزرگ تر می‌‌افزاید) است. اما در اصطلاح از کلمه افزونه بعنوان معادل فارسی آن استفاده می‌‌‌شود.

چرایی انتخاب واژه پلاگین ها؟!!

در واقع این واژه از دو بخش (Plug) و (in) تشکیل شده است که بخش اول آن به معنای دوشاخه برق و بخش دوم به معنای داخل و درون است و کنایه از دوشاخه را درون پریز برق کردن دارد. چراکه با اتصال دوشاخه به پریز، ما می‌‌‌توانیم به واسطه یک جریان مادر (پریز یا همان برنامه میزبان) با استفاده از وسایل الکتریکی (یا همان پلاگین)

امکانات مورد نیازمان را تامین کنیم. پس تا زمانی که دوشاخه داخل پریز باشد، ما از امکاناتی که وسایل برقی در اختیارمان می‌‌‌گذارند بهره خواهیم برد. همانطور که هر وسیله برقی یک کار خاص انجام می دهد (مثلا جارو برقی، اتو یا سشوار)، هر پلاگین نیز امکانات خاصی را در اختیار کاربران قرار می‌‌دهد.

چگونگی پشتیبانی از افزونه ها؟!!

وقتی یک برنامه از پلاگین‌‌ ها پشتیبانی کند، در اصل امکان شخصی سازی و سفارشی کردن برنامه را برای کاربران فراهم کرده است. این امکان، برای سازندگان برنامه ها مزیت‌ های بسیاری دارد و همچنین از سری مزایای طراحی سایت تلقی می گردد. مثلا به توسعه دهندگان ( اشخاصی که بخشی از فرآیند ساخت و یا ارتقای یک نرم افزار را انجام می‌‌دهند ) اجازه می‌‌‌دهد تا برنامه را گسترش دهند، ویژگی‌‌‌‌‌‌های آن را بهبود بخشند و یا حجم آن را کم کنند

و به طور کلی در کاربردی تر کردن برنامه نقش بسزایی ایفا کنند. نمونه بارز کاربرد پلاگین‌‌ ها و نرم افزار‌‌‌هایی که از آن‌‌‌‌ها پشتیبانی می‌‌کنند، مرورگر‌‌‌‌‌‌‌‌های وب  و همچنین در طر احی سایت وردپرس یا اختصاصی می توان اشاره کرد.

چگونگی عملکرد افزونه ها؟؟!

برنامه های کامپیوتری میزبان خدماتی مثل ، فراهم کردن راهی برای ثبت افزونه در برنامه های میزبان و یا تبادل اطلاعات بین آن‌ ها را ارائه خواهد داد تا پلاگین از آن‌‌ ها استفاده کند.

افزونه‌‌‌‌‌‌ها به خودی خود کار نخواهند کرد و در واقع کارکردشان بستگی به خدمات برنامه میزبانخواهد داشت. اما برعکس، برنامه میزبان قطعا جدا  از پلاگین‌‌‌ ها عمل خواهد کرد؛ تا کاربران نهایی بتوانند افزونه‌‌ها را بدون نیاز به ایجاد تغییرات در برنامه میزبان، اضافه یا به روز رسانی کنند.

کاربرد افزونه ها (پلاگین ها) در ورد پرس!!!

پیش از آن که به بررسی کاربرد افزونه‌های وردپرسی بپردازیم، ابتدا به چند سوال پر اهمیت در حوزه طراحی سایت اصفهان پاسخ خواهیم داد

وردپرس چیست؟

وردپرس در واقع  یک سیستم رایگان جهت مدیریت و تولید محتوا است که به زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است و از طریق آن می‌‌توان یک وبسایت یا وبلاگ را راه اندازی کرده و محتوای آن (اعم از متن، تصویر، فیلم و …) را مدیریت کرد.

پلاگین وردپرس چیست؟

 افزونه‌ های وردپرس نیز مثل خود وردپرس به زبان PHP نوشته شده اند و این امکان را به کاربران می‌‌‌دهند تا بدون دانستن حتی یک خط از زبان برنامه نویسی و کدنویسی، امکاناتی را به وب سایتشان اضافه نمایند.

خب فی الحال  که با ماهیت وردپرس و پلاگین‌ های مخصوص آشنا گشتیم، جهت درک بیشتر کاربرد افزونه‌ های وردپرس و جهت دریافت اهمیت آن‌‌ها، آن را در قالب یک نمونه باهم خواهیم خواند

نمونه مفهومی!!

تصور کنید که یک اتاق تازه ساخته شده دارید. این اتاق، طبق وسایلی که داخلش قرار می‌‌دهید و کاربرد و طراحی ای که برایش در نظر می‌‌‌گیرید، می‌‌‌تواند به یک اتاق خواب، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و یا یک انباری تبدیل گردد.

الآن تصور کنید که درنظر دارید اتاق خودتان را به اتاق خواب تبدیل نمایید. برای این کار شما احتیاج به وسایلی مثل تخت، میز آرایش، پرده برای پنجره، قاب عکس، فرش و … دارید تا هرکدام یکی از نیاز‌های شما به داشتن اتاق خواب را رفع کنند.

دقیقا به همین شکل، خرید تنها یک هاست و دامنه به معنی داشتن یک وبسایت و یا طراحی سایت وردپرس یا اختصاصی نیست. در واقع شما به برنامه‌‌هایی به اسم “پلاگین” برای کامل کردن کار خود و رفع نیاز‌‌هایتان، احتیاج خواهید داشت .

نمونه مفهومی!!

این افزونه ها با انجام وظایف و کارهای کوچک، در کل وبسایت هایی کامل و کارآمد را خواهند ساخت ، در نهایت فکر می کنم بتوانید میزان اهمیت کاربرد پلاگین‌‌‌‌‌ ها در وبسایت وردپرسی را هم حدس بزنید. بدون افزونه‌‌‌‌ها وبسایت شما حکم یک استخوان بندی و اسکلت بدون استفاده و بدون کاربرد را خواهد داشت.

بعضی از حیاتی ترین و مهم ترین پلاگین‌‌ هایی که در یک وبسایت وردپرسی کاربرد خواهند داشت، شامل: افزونه‌‌‌های پشتیبان گیری، امنیتی، طراحی، سئو و …

کلام آخر (پلاگین ها)

با این اوضاعی که هست ما پیشنهاد میکنیم که فروش خود را به صورت اتومات کنید اونم با وبسایت فقط می تونید این کار را انجام بدید که طراحی سایت طرح ویژه ای را برای شما عزیزان در نظر گرفته است ولی این طرح محدود می باشد و هر چه سریع تر درخواست طراحی سایت خودتون رو ثبت کنید.

همچنین برای سفارش میتونید از طریق اینستاگرام وبسکو اقدام کنید.

آنچه در این مطلب میخوانید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مطلب:
جستجو کردن