آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو

آموزش جامع طراحی سایت بدون کدنویسی با المنتور

آموزش نصب وردپرس | شروعی جذاب برای طراحان سایت

آموزش نصب وردپرس یعنی شروعی برای طراحی سایت اصفهان شما که در این مقاله قصد داریم وردپرس را در هاست دایرکت ادمین و هاست سی پنل و همچنین در سیستم خودمون یاد بگیریم. از مقالات مهمی که می تونی مطالعه کنی همین مقاله می باشد پس با دقت ویدیو بالا رو ببین و برای یادگیری […]

99 درصد رضایت

هدف ما رضایت شماست

blank

ضمانت بازگشت وجه

مشروط به عدم پشتیبانی

blank

پشتیبانی فوق سریع

سریع ترین پشتیبانی ایران

blank

خرید و دانلود آنی

پروسه خرید آسان

آموزش نصب وردپرس | شروعی جذاب برای طراحان سایت

آموزش نصب وردپرس یعنی شروعی برای طراحی سایت اصفهان شما که در این مقاله قصد داریم وردپرس را در هاست دایرکت ادمین و هاست سی پنل و همچنین در سیستم خودمون یاد بگیریم. از مقالات مهمی که می تونی مطالعه کنی همین مقاله می باشد پس با دقت ویدیو بالا رو ببین و برای یادگیری با من هر کاری که انجام می دهم را انجام بده به همین راحتی.

آموزش نصب وردپرس

همان طور که گفتیم ما وردپرس را می توانیم در هاست هایی همچون دایرکت ادمین و سی پنل نصب کنیم. البته فراموش نکنید که قبل از این جلسه باید آموزش خرید هاست و دامنه را مشاهده کنید و بعد از تهیه هاست و دامنه به سراغ آموزش نصب وردپرس بیایید.

آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

با یکی دیگر از سری مقالات آموزش وردپرس در خدمت شما مخاطبان عزیز آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو هستیم. در این مقاله می خواهیم نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین را به شما عزیزان آموزش دهیم تا اگر هاستی که خریداری کردید، کنترل پنل آن دایرکت ادمین بود به راحتی بتوانید وردپرس را روی آن نصب کنید. برای اینکه بتوانید یک سایت وردپرسی داشته باشید، نصب و راه اندازی آن از مهم ترین اقداماتی است که باید انجام دهید. شما می توانید وردپرس را با استفاده از کنترل پنل هاست خود نصب کنید وردپرس یکی از بهترین پلتفرم های ساخت وب سایت می باشد که هرکسی با هر میزان توانایی که دارد می تواند برای خود انواع وب سایت ها را طراحی نماید. در حال حاضر بیش از 30 درصد کل وب سایت ها از وردپرس جهت طراحی سایت استفاده می کنند. یکی از دلایل اصلی محبوبیت وردپرس، نصب و راه اندازی آسان آن می باشد.در طی نگارش مطالب پیشین نیز توضیح دادیم که وردپرس چیست و اینکه با این سیستم مدیریت محتوا می‌توانیم انواع سایت‌های مختلف را راه‌اندازی کنیم و محدودیتی در نوع وب سایت با وردپرس نخواهیم داشت.

دایرکت ادمین چیست؟!

در پاسخ به این سوال باید گفت که دایرکت ادمین در واقع یک نرم افزار کنترل پنل جهت مدیریت هاستینگ و وبسایت وردپرسی می باشد. پیش از این نیز در آموزش خرید هاست برای وردپرس اشاره کرده ایم که کنترل پنل دایرکت ادمین بسیار مشابه با سی پنل می باشد و هر دو کنترل پنل ها به واسطه یک رابط گرافیکی و متاثر از وب، در روند کنترل هاست ، به ادمین و طراح وب سایت کمک خواهد کرد.همچنینبا استفاده از کنترل پنل DirectAdmin می توانید تعداد نامحدودی از وب سایت ها، اکانت های ایمیل و غیره را مدیریت کنید.هاست وب ها و یا شرکت های ارائه هاست میزبان برای وبسایت، نرم افزارهای کنترل پنل را بر روی سرورهای ارائه دهنده ی خود نصب می نمایند تا به کاربران خود اختیار تام جهت اعمال تغییرات بر روی اکانت های هاستینگ را بدهند.در واقع این گونه از نرم افزارهای کنترل کننده، واسطه ای است که شرکت هاست منتخب شما برای نگهداری و نظارت بر وب سایت هایی که میزبانی می کند، ارائه خواهد داد.

آشنایی با مدیریت پنل DirectAdmin

Account Manager

به معنای مدیریت حساب است. منوی اول در direct admin و شامل بخش های اصلی زیر است:

Domain Setup
مدیریت دامنه ها، برای تغییر دامنه و یا افزودن دامنه جدید به هاست از این گزینه باید استفاده کرد.

Subdomain Management
جهت افزودن زیر دامنه یا همان ساب دامین است.

DNS Management
رکوردهای DNS را از این بخش می‌بایست مدیریت کرد.

SSL Certificate
فعال سازی گواهی نامه و بازگراری فایل های مربوط به گواهی نامه SSL از این زیر منو انجام می‌شود.

بخش مدیریتی FTP و MY SQL هم از دیگر گزینه‌های کاربردی بخش Account Manager است.

مراحل آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین

ابتدا وردپرس را دانلود کنید.

در ابتدا از طریق صفحه اصلی سایت وردپرس آخرین نسخه وردپرس را دانلود و سپس فایل زیپ آن را در سیستم خود ذخیره کنید.سپس باید وارد هاست دایرکت ادمین خود شوید. فراموش نکنید که به هیچ عنوان ، و تحت هیچ شرایطی سیستم مدیریت محتوا وردپرس را از سایت هایی به غیر از خود سایت اصلی وردپرس دانلود نکنید که امکان غیر اورجینال بودن آن و ارائه نسخه های فیک، باگ دار وجود دارد که در صورت نصب این گونه از نسخه های ویروسی، وبسایت شما آلوده خواهد شد وامنیت آن و کاربران وبسایت در معرض خطر قرار خواهد گرفت. باعث ویروسی شدن سایت می شود.

دانلود وردپرس | آموزش نصب وردپرس
دانلود وردپرس | آموزش نصب وردپرس

در گام بعدی  از آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین ، شما باید یک دیتابیس برای سایت خود ایجاد کنید. برای انجام اینکار کافیست روی گزینه “MySQL Management” کلیک کنید.

blank

پس از آن از بالای صفحه روی گزینه Create new Database کلیک کنید.حال وارد یک صفحه می شوید که از شما خواسته می شود اطلاعات جدید مربوط به پایگاه داده خود را وارد کنید.

blank

حال شما می توانید همانند راهنمای زیر، این اطلاعات خواسته شده را به سادگی پر کنید:

  • در این قسمت یک نام برای دیتابیس خود وارد کنید.
  • نام کاربری دیتابیس را وارد کنید
  • رمز عبور قدرتمند وارد کنید.
  • مجدداً رمز عبور خود را وارد کنید
  • در آخرین مرحله روی دکمه ایجاد کلیک نمائید تا پایگاه داده برای شما ایجاد شود.

رایج ترین مشکل آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین

خطاهای مختلفی وجود دارد که ممکن است در هنگام نصب وردپرس با آن مواجه شوید که شایع ترین آن ها، خطای اتصال به دیتابیس، خطای هدر، خطای 404 و ارور install error می باشد.اگر شما طراحان سایت و استفاده کنندگان از قالب رایگان وردپرس با سوال و مشکلی مواجه شدید و یا در آموزش نصب وردپرس برروی دایرکت ادمین به پرسش و چالشی رسیدید می توانید با همکاران ما پشتیبانی آژانس دیجیتال مارکتینگ وبسکو تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان کارشناسان تیم ما بهره مند شوید.

آپلود وردپرس در دایرکت ادمین

در مرحله بعدی از نحوه آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین ، نوبت به آپلود فایل وردپرس در دایرکت ادمین می باشد. در واقع شما باید فایل وردپرس خود را که در ابتدای آموزش دانلود کرددید را در هاست بارگذاری نمائید. برای انجام این کار وارد صفحه اصلی دایرکت ادمین خود شوید و سپس روی گزینه File Manager کلیک کنید.سپس وارد پوشه روت سایت خود یعنی public_html شوید.

آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین
آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین

حالا لطفا صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید و از انتهای صفحه روی دکمه Upload files to current directory کلیک کنید. فقط کافیست فایل زیپ وردپرس خود را آپلود نمائید. بعد از انتخاب فایل در نهایت روی دکمه “Upload Files” کلیک کنید تا فایل در هاست شما بارگذاری شود.

blank

پس از اینکه فایل را آپلود کردید، مجدداً به پوشه public_html وارد شوید و سپس فایلی را که آپلود کرده اید را از حالت فشرده خارج کنید. برای انجام اینکار کافیست روی دکمه Extract که در مقابل فایل وردپرس قرار دارد، کلیک کنید تا فایل از حالت فشرده خارج شود.در این بخش شما باید تمام محتویات پوشه وردپرس را به پوشه “public_html” انتقال دهید. برای اینجام اینکار، مجدداً وارد پوشه public_html شوید و سپس به پوشه wordpress مراجعه کنید. در این بخش تنها کاری که باید انجام دهید این است که تیک تمامی گزینه های موحود را علامت بزنید و پس از آن روی دکمه Add to Clipboard کلیک نمائید.سپس مجدداً به پوشه public_html مراجعه کنید و سپس از انتهای صفحه روی دکمه Move Clipboard Files here کلیک نمائید. با اینکار تمامی فایل ها انتقال داده می شوند.

مهمترین نکته در آموزش نصب وردپرس روی DirectAdmin

برای آموزش نصب وردپرس شما باید تمامی مواردی که در این مطلب گفته شد را به ترتیب انجام دهید. اما یکی از مهم ترین نکاتی که ممکن است برخی از افراد مرتکب شوند، عدم ایجاد دیتابیس می باشد. بنابراین می توان گفت که یک نکته مهم برای آموزش نصب وردپرس که باید حتماً انجام دهید، ایجاد یک پایگاه داده جدید و یادداشت کردن اطلاعات آن می باشد. در ضمن به خاطر داشته باشید که Direct Admin با توجه به ماهیتی که دارد و بر روی سرورهای لینوکسی قابل نصب است حجم کمی از سرور هاست را هم به خود اختصاص خواهد داد.شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین به صفحه رسمی شرکت ما در پلتفرم اینستاگرام مراجعه فرمایید.

وردپرس را راه اندازی کنید!

برای راه اندازی و آموزش نصب وردپرس فارسی در دایرکت ادمین ، ابتدا آدرس وب سایت خود را در مرورگر سرچ کنید. پس از آن با صفحه ای همانند زیر مواجه می شوید که از شما خواسته می شود که زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید. می توانید آن را روی فارسی قرار دهید.پس از آن با صفحه ای مواجه می شوید که کافیست روی دکمه “ بزن بریم” کلیک نمائید. حال در صفحه جدید باید اطلاعات مربوط به دیتابیس خود را وارد کنید. ( این اطلاعات را شما در مرحله 3 وارد کرده بودید).نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز را مطابق آنچه که قبلاً برای پایگاه داده ساخته بودید، وارد کرده و باقی موارد را همانطور که هست باقی بگذارید. سپس روی دکمه بفرست کلیک کنید.توجه داشته باشید که برای افزایش امنیت وردپرس می توانید پیشوند جداول دیتابیس را در این مرحله تغییر دهید و از پیشوند دیگری غیر از پیشوند پیش فرض وردپرس استفاده کنید.

وردپرس اتصال را آزمایش کرده و پیام موفقیت آمیز بودن عملیات را صادر می کند.بعد از وارد کردن اطلاعات روی دکمه “ادامه” کلیک کنید. حال در آخرین مرحله از آموزش نصب وردپرس روی directadmin ، شما باید اطلاعات ورود به پیشخوان وردپرس خود را مانند: عنوان سایت، نام کاربری، رمز عبور و ایمیل دلخواه را وارد نمائید و روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید.این نام کاربری و رمز عبور همان دیتاهای حیاتی است که در صفحه لاگین وردپرس باید آنها را وارد کنید.خب نوبت حرکت آخر رسید.می توانید با نام کاربری و رمز عبور خود وارد صفحه مدیریت وردپرس شوید.در ضمن همانطور که پیش از این نیز در آموزش تغییر آدرس ورود به مدیریت وردپرس به طور مفصل اشاره کردیم؛ اولین قدم مهم ، پس از لاگین به صفحه مدیریت وبسایت، تغییر آدرس صفحه  ورود به مدیریت وردپرس می باشد.

به همین سادگی نصب وردپرس در دایرکت ادمین به پایان رسید.

برخی از قابلیت های دایرکت ادمین

  • ایجاد و مدیریت انواع آدرس های ایمیل و نامه الکترونیکی
  • ایجاد اکانت کاربری اف تی پی
  • امکان مدیریت دی ان اس ها
  • نمایش و ارزیابی آمارهای وبسایت
  • مدیریت انواع برنامه های افزودنی جانبی
  • ایجاد و مدیریت زیردامنه های سایت
  • استفاده از مدیریت فایل جهت بارگذاری و ذخیره و مدیریت  محتوا
  • پشتیبان گیری از وردپرس و تهیه نسخه بکاپ از وبسایت
  • تنظیم صحات هشدار دهنده و صفحات خطا
  • تنظیم سیو پسورد دایرکتوری
  • نصب گواهینامه SSL
  • تنظیم سایر ابزار پیشرفته

نصب وردپرس در هاست رایگان

اینکه بعضی از افراد به سراغ آموزش نصب وردپرس روی هاست رایگان می روند حتی برای آموزش هم کار اشتباهی است. چون هاست های رایگان امکانات خوبی به ما نمی دهند و سرعت پایین و امنیت پایینی دارند.

استارت آموزش نصب وردپرس فارسی

آدرس سایت خود را در مرورگر باز کنید. اگر فایل‌ها را به درستی در پوشه سایت قرار داده باشید، وارد فرآیند نصب ساده وردپرس خواهید شد.اگر نسخه وردپرس انگلیسی را دانلود کرده باشید، با پیامی مشابه زیر مواجه خواهید شد. باید در این لیست به دنبال زبان مورد نظر خود بگردید و سپس روی «ادامه» کلیک کنید. در صورت عدم مشاهده تصویر زیر، باید بدانید که شما از ابتدا نسخه فارسی وردپرس را نصب نموده اید.

آموزش نصب وردپرس فارسی
آموزش نصب وردپرس فارسی
پس از انتخاب زبان مورد نظر با پیام خوش‌آمدگویی و درخواست ایجاد فایل تنظیمات به صورت اتوماتیک مواجه خواهیدگردید و با کلیک روی دکمه “بزن بریم!” به صفحه‌ای وارد خواهید شد که در آن باید ابتدا نام پایگاه داده، سپس نام کاربری و رمز عبوری که در ابتدا ساخته اید را تعریف نمایید.همانطور که پیش از این نیز در مطلب پلاگین امنیت وردپرس اشاره نمودیم، در این قسمت بهتر است جهت افزایش امنیت وبسایت وردپرسی خود،در فیلد  پیشوند جدول، مقدار wp را با یک عبارت چند حرفی دلخواه جایگزین نمایید. و در پایان این مرحله از فرآیند نصب، بعد از تکمیل فرم و ارسال آن، فایل wp-config.php توسط سیستم برای شما ایجاد خواهد شد. حال باید “راه‌اندازی نصب”  را انتخاب نمایید.

مرحله نهایی فرآیند آموزش نصب وردپرس

به فرم نهایی ثبت‌ نام وردپرس خوش آمدید! اگر هیچ مشکلی در مراحل قبلی وجود نداشته باشد، وارد صفحه‌ای شبیهبه تصویر زیر شده و شروع به تکمیل فیلد ها خواهید کرد و اطلاعات اولیه سایت را وارد می کنید.فراموشنکنید که فیلدهایی همچون عنوان سایت، رمز عبور، ایمیل و گزینه نمایش به موتورهای جستجو را در آینده نیز می‌توانید در بخش تنظیمات وردپرس تغییر دهید. این اطلاعات عبارت‌اند از:

عنوان سایت:

در واقع نام اصلی سایت شماست که در بالای همه صفحات قرار می‌گیرد.

نام کاربری:

نام کاربری شما را به عنوان مدیر سایت را معرفی می کند، پیشنهاد می‌کنم یک نام کاربری غیر از admin انتخاب کنید.

رمز عبور:

رمز عبور ورود به بخش مدیریت سایت (پیشخوان وردپرس) را در اینجا وارد کنید.

ایمیل:

ایمیل مدیر سایت علاوه بر نام کاربری، برای ارسال ایمیل‌های وضعیت سایت به شما استفاده می گردد.

نمایش به موتورهای جستجو:

با فعال کردن این گزینه از موتورهای جستجو مثل گوگل درخواست می‌ کنید که محتوای سایت شما را در نتایج جستجو قرار ندهند. معمولاً از این گزینه زمانی استفاده می‌شود که می‌خواهید یک سایت آزمایشی راه‌اندازی کنید.آموزش ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل پیش از این برای شما عزیزان در وبسایت قرار گرفته و شما می توانید به راحتی به آموزش تصویری آن دسترسی داشته باشید.

پایان آموزش نصب وردپرس
پایان آموزش نصب وردپرس

پایان فرآیند سریع نصب wordpress

شما عزیزان می توانید تنها با کلیک بر روی گزینه «راه‌اندازی وردپرس» پیام موفقیت‌آمیز بودن نصب وردپرس را مشاهده نمایید.و حالا همانطور که پیش از این نیز به شما قول داده بودیم با سریع ترین و آسان ترین شیوه ممکن شما توانستید که یک سایت وردپرس قوی راه‌اندازی نمایید.امنیت بالا، سئوی قوی، رسپانسیو یا همان واکنش گرا بودن سایت، سازگار بودن با زبان فارسی، به‌روزرسانی‌های پی‌درپی برای رفع مشکلات امنیتی، قابلیت بک‌آپ گیرو انتخاب کردن قالب دلخواه با توجه به حجم بسیار زیاد قالب‌ها از سری ویژگی های متمایز کننده سیستم مدیریت محتوا وبسایت می باشد.طراحی سایت با وردپرس به دلیل منبع باز بودن آن بسیار پر طرفدار می باشد.open source بودن، یعنی اینکه این سیستم به شما منابع رایگانی را ارائه خواهد کرد.در واقع شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای و یا هزینه های بسیار کمی، می­‌تونید به طور کامل از منابع وردپرس استفاده کنید.

آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل

امروزه یکی از بهترین راه های سایت زدن میدونید گه سیستم مدیریت محتوای غول وردپرس هست که دیگه همگی کم و بیش با اون آشنا هستیم که چه قابلیت های خوبی را به ما میده که یک وبسایت حرفه ای بزنیم ولی خب همینجوری نمیشه که سایتی رو زد و قبلش باید کار هایی را انجام داد.

هاست CPanel چیست؟

هاست دقیقا همان فضایی است که محتویات سایت روی آن بارگذاری میشه و همیشه به اینترنت وصل می باشد و هر چیزی که در سایت ها مشاهده می کنی در هاست خودشون قرار داره حال برای وردپرس دو هاست سی پنل و دایرکت ادمین عالی هستند و در ادامه می خواهیم ببینیم که چگونه وبسایت وردپرسی خودمون رو روی هاست سی پنل بارگذاری و فراخوانی کنیم.

مراحل آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل

بی صبرانه رسیدیم به بحث اصلی آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل و می خواهیم جزء به جزء بررسی کنیم که چگونه و همراه با تصویر بهتون بگم که چگونه مراحل اولیه و نصب وردپرستون رو توی هاست های سی پنل و پر قدرت ترین هاست ها بارگذاری کنید.

مرحله اول: دانلود وردپرس از سایت اصلی وردپرس

دقیقا مانند آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین می باشد.

مرحله دوم: ورود به هاست سی پنل

در این مرحله از مراحل آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل باید وارد اکانت هاست خودت بشی از هر شرکتی که هاست خودت رو خریداری کردی وارد هاست خودت شو فرقی نداره دایرکت ادمین باشه و یا سی پنل و اطلاعات کاربری خودت را که وارد کردی و یا مستقیم وارد هاست خودت شدی در این مرحله باید حتما روی گزینه مدیریت فایل و یا File Manager کلیک کنی و وارد فایل Public_html بشی ودر اینجا هر فایلی که داخل این پوشه می باشد را حذف کنی چون دیگه این ها به کار ما نمیاد و ما می خواهیم وردپرس را در اینجا نصب کنیم.

مرحله سوم: آپلود کردن وردپرس در سی پنل

در این مرحله بعد از اینکه تمامی فایل ها را در این فایل پاک کردید و خالی شد می توانید طبق تصویر زیر از روی گزینه upload انتخاب کنید و وردپرسی که در مرحله اول دانلود کردید را در اینجا آپلود کنید.

مرحله چهارم نصب وردپرس در هاست سی پنل : استخراج فایل وردپرس در هاست

در این مرحله نصب وردپرس در هاست سی پنل باید مطابق تصویر زیر فایلی که در بالا آپلود کردیم را در سایت خودمون اکسترکت و یا استخراج کنیم و کافیه روی فایل زیپ خودمون راست کلیک کنیم و گزینه extract را بفشاریم.

راستی یادت نره بعد از اینکه این کار را کردی فایل های زیپ را تا می تونی توی هاستت نگه نداری چون باعث میشه که امنیت هاست و وبسایتت پایین بیاد این هم نکته ای بود که در اینجا برای امنیت بیشتر وبسایتتون بازگو کردم و خیلی مهمه.

مرحله پنجم: ساخت دیتابیس

در این مقاله که ما داریم راحل ساخت سایت وردپرس را با هم دیگه پیش میریم ما نیاز به یک دیتابیس داریم. در واقع دیتابیس جایی است که اطلاعات سایت درون اون ذخیره میشه مثل اطلاعات پست ها و یا کاربران وبسایت و باید این فابل را داشته باشیم وقتی وارد هاست سی پنل خودتون میشوید باید همانند تصویر زیر روی گزینه mysql کلیک کنید.

حال در این بخش باید مجوز ها را برای کاربران مشخص کنی و وقتی روی گزینه next step کلیک کنی وارد صفحه ای میشی که باید این کار را انجام بدی و برای دسترسی کاربر به پایگاه داده که به طور پیشفرض اینکار انجام نمیشه توی هاست سی پنل و ولی در دایرکت ادمین این موضوع متفاوت می باشد کمی و ساده تر می تونی این کار را انجام بدی اما توی سی پنل مراحل زیر را باید دقیقا طی کنی.

  • وارد بخش Add User To Databaser شوید در این قسمت از آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل.
  • کاربر مورد نظر خود را که ساختید در این بخش انتخاب کنید.
  • و پایگاه مورد نظر خودتون رو که در بخش قبلی ساختیم رو از منو کشویی باید انتخاب کنید و گزینه Add رو بزنید.
  • و بعد از طی کردن این مرحله باید گزینه Make Changes رو بزنید تا دسترسی ها به طور کامل برای کاربر قرار بگیره و بتونیم به بقیه مراحل برسیم.

مرحله ششم: راه اندازی وردپرس

در این مرحله از آموزش نصب وردپرس طبق هاست دایرکت ادمین پیش بروید و کارتان تمام شده است تبریک می گویم.

ته این بازی برنده ماییم هستی؟؟؟
در اینجا شما می تواننید با کارشناسان وبسکو تماس برقرار کنید...
جلال اسحاقیان

جلال اسحاقیان: برنامه نویس و مدیر وبسکو

سابقه بیش از 500 سایت وردپرسی...

ما اینجاییم که بروز ترین و استاندارد ترین آموزش ها را در اختیارتان قرار بدهیم. تمام سعی و تلاش تیم وبسکو، موفقیت شما عزیزان می باشد. موفقیت شما باعث پیشرفت ماست پس می کوشیم تا با هم دیگر، دست توی دست هم پیشرفت کنیم.

CATEGORY

خدماتــــــ وبسکو

Webesco Services

blank
طراحی سایت
blank
ادمین اینستاگرام
blank
خرید هاست
blank
سئو و بهینه سازی سایت
blank
گواهینامه SSL
blank
تولید محتوا
ARTICLES
آخرینـــــــ مطالب

our recent articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن

نیاز به مشاوره رایگان داری؟

فرم زیر را پر کن تا کارشناسان متخصص وبسکو باهات تماس بگیرند